Ju Jitsu Norge logo - JJN, landets ledende stilartsorganisasjon for ju jitsu

Selvforsvar - Helse
Mosjon - Sport

Klubbdrift: Ulike ressurser og tiltak for drift, undervisning m.m.

Treningsglede
Egenutvikling

Gå til:

Klubbdrift

Rekvisita

Media (presse)

Starte klubb?

Undervise?

På nettet?

Tilknytning?

Betaling

Utstyr

Utdanning

 

Stol på dette: Av egen erfaring vet jeg hvor krevende det kan være å starte opp og ikke minst drive en klubb over en periode med en viss suksess. Etter 25 år er jeg ubeskjeden nok til å hevde at jeg kan noe om dette. Det krever stor interesse og mye engasjement. Det tar tid, og du behøver kunnskaper og ferdigheter. Litt hjelp er vel heller ikke å forakte :-)

For å hjelpe deg på vei har jeg samlet en del verktøy og ressurser her. Vet du om noe jeg har glemt i farten, eller som jeg ikke kjenner til, må du gjerne tipse om dette. Hjelp og bli hjulpet er et bra motto!

Ønsker du å undersøke muligheten for å starte en JJN klubb, hjelper jeg deg gjerne med de spørsmålene du måtte ha!

Det er også fullt mulig å leve av å undervise kampsport og kampkunst i Norge... Det finnes en rekke profesjonelle instruktører også her i landet, og dette er noe vi vil påstå kommer til å bli mer og mer vanlig i årene som kommer.

Den serien av e-bøker som er beskrevet andre steder vil også dekke en god del av dette som er temaet her. Det vil komme bøker om instruksjon, klubbdrift, utdypinger av JJN pensumet m.m.

Ellers kan du få informasjon om betalingsordninger du kan anvende, kurser det er verdt å få med seg, utdanningen til forbundet, bygging av web-sider med mer. I det hele tatt - det er alltids en del å fordøye, lære, hygge seg med og tenke over.

[Startsiden] [Ju Jitsu] [Selvforsvar] [Voksne] [Barn] [Mosjon/fitness] [Konkurranser] [JJN pensum]
[Ressurser] [Kampkunst] [Kurser] [Seminarer] [Yrkesutøvere] [JJN] [WKF] [Kick] [Kontakt oss] [English]

 

Alle rettigheter ©: Ju Jitsu Norge, Torbjørn Arntsen, 2004 - 2008
Copyright to Ju Jitsu Norge, 2004 - 2008